post

Wisten jullie dat het appartement van Live love interior te koop staat? There, I said it! Bén je zelf of kén je iemand die op zoek is naar een appartement in het centrum van Ede, lees dan verder of stuur de link door!

Na tien jaar en een complete make-over van het appartement verder, hebben we besloten het appartement te verkopen. Jullie kunnen al die momenten nog wel herinneren: nieuwe meubels, nieuwe vloer, schilderwerk aangepakt, keuken en badkamer gerenoveerd, a hell-of-a-job, maar wat is het mooi geworden! En nu zijn we klaar! Wat doe je dan? Juist, dan ga je verhuizen! Nee, eerlijk gezegd was dat nog helemaal niet de bedoeling. Zoals het gaat in de liefde, zijn we onverwachts verliefd geworden op een ander huis. Een huis met een tuin, een boven, een garage. Na lang wikken en wegen – en dat was voor mij een behoorlijke stap – hebben we dus besloten om het geliefde appartement te verkopen en voor het nieuwe huis te gaan. Spannend!

+++++

Het appartement bevindt zich in het centrum van Ede. Met alle voorzieningen om de hoek en toch erg rustig. Het appartement beschikt over twee slaapkamers, een grote woonkamer, een hippe keuken en badkamer en een lichte laminaatvloer. Daarnaast heb je een eigen parkeerplaats en berging.

Indeling: Via de hal heb je toegang tot twee slaapkamers, de badkamer, het toilet en de grote woonkamer met open keuken. Voor de wasmachine en droger is een aparte ruimte. De woonkamer is gesitueerd aan de achterzijde van het appartement en biedt uitzicht op de winkelstraat. Door de ruime opzet heeft de woonkamer veel mogelijkheden en heeft het door de grote raampartijen en openslaande deuren de uitstraling van een loft. Vanuit de woonkamer heb je via twee losse deuren toegang tot het inpandige balkon. De open keuken is recent gerenoveerd en helemaal van deze tijd. Het rechte keukenblok in lichte kleurstelling is afgewerkt met een grijs aanrechtblad. Uiteraard mag de benodigde inbouwapparatuur zoals een afwasmachine, 5-pitsgaskomfoor en afzuigkap niet ontbreken. De grote slaapkamer is gesitueerd aan de voorzijde van het appartement en beschikt over een ruime kastenwand. Heel handig voor al je kleding! Ook de tweede slaapkamer is gesitueerd aan de voorzijde van het appartement en beschikt over openslaande deuren. De badkamer heeft een moderne uitstraling. Het is gedeeltelijk betegeld en beschikt over een ruime inloopdouche en een dubbele wastafelmeubel.

Bijzonderheden: 

  • Geheel vernieuwd, dus je kan er zo in!
  • Mooie binnentuin op de 1e verdieping
  • Goed geïsoleerd! Minimale geluiden van buitenaf! 
  • Midden in het centrum, maar toch rustig 
  • Een eigen parkeerplaats en een ruime berging met elektra
  • Grote lichte woonkamer
  • Woonoppervlakte circa 89 m2

Kortom dit appartement is een bezichtiging waard! En daarom wil ik jullie om hulp vragen. Wie helpt mee met de verkoop van ons appartement? Deel deze blog, attendeer je familie en vrienden op dit appartement, noem maar op! We stellen het allemaal op prijs. Alvast bedankt!

Live love interior - appartementLive love interior - appartement Live love interior - appartement_DM33656 Live love interior - appartement Live love interior - appartement Live love interior - appartement Live love interior - appartement Ibiza balkon - at mi casa Live love interior - appartement

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *