post

Travel | Nieuwe bestemmingen

Na een bruiloft, een nieuw huis en een verbouwing, gingen we vorig jaar een weekje uitrusten in Kreta. Geen extreem reisavontuur dus… Maar dit jaar komt er verandering in en staan er twee leuke trips op de planning.

Read More

post

Recept | Healthy vegan brownie

En dat was Pasen… en de paaseitjes… Hoog tijd om weer gezond te eten. Maar kan jij net als ik niet van zoetigheden afblijven? Dan heb ik wat lekkers & gezonds voor jou: de vegan brownie. Je maakt het in slechts 10 stappen!

Read More

post

DIY | Hippe bloembollen

Hoe krijg je hét ultieme lentegevoel in huis? That’s right, met tulpen en bloembollen natuurlijk! Vandaag een leuke, makkelijke én betaalbare DIY met bollen, voor een waanzinnig resultaat! Doe je mee?

Read More

post

Shop the look | Scandinavische woonkamer

Fan van de Scandinavische woonstijl en wil jij dit ook voor jouw woonkamer? Vandaag deel ik alle ins en out om deze look in je eigen huis te creëeren! Check it out!

Read More

post

10x dingen als je alleen thuis bent

Wat te doen als je alleen thuis bent? Het huis van top tot teen boenen, de was doen en strijken staan in ieder geval niet on top of my list. Vandaag 10 dingen die wij – vrouwen – doen als we alleen thuis zijn. Read More