post

Travel | Next stop – Valencia

Nog even en dan gaan we naar Valencia! We hebben er zinnnnn in! Zo was ik er eens eerder, inmiddels alweer 5 jaar geleden. En dat is precies de reden waarom ik jouw hulp nodig heb! Lees je mee? Read More

post

Winnaar | Lanterfant loungebank

200+ reacties en talloze likes verder. Ik heb het over de winactie met Lanterfant. Wat was het leuk om een te gekke loungebank weg te mogen geven. Vandaag ein-de-lijk de winnaar. Lees snel verder!

Read More

post

Give-away | Lanterfant loungebank

Met wie ga jij deze zomer lanterfanten? Kennen jullie het meest hippe merk van dit moment – Lanterfant® – al? Ik vertel je er vandaag alles over en je kan een loungebank winnen! Doe je mee? Read More

post

Travel | Nieuwe bestemmingen

Na een bruiloft, een nieuw huis en een verbouwing, gingen we vorig jaar een weekje uitrusten in Kreta. Geen extreem reisavontuur dus… Maar dit jaar komt er verandering in en staan er twee leuke trips op de planning.

Read More

post

Recept | Healthy vegan brownie

En dat was Pasen… en de paaseitjes… Hoog tijd om weer gezond te eten. Maar kan jij net als ik niet van zoetigheden afblijven? Dan heb ik wat lekkers & gezonds voor jou: de vegan brownie. Je maakt het in slechts 10 stappen!

Read More