Blog post

DIY | Thuisworkshop schilderen dier incl. giveaway

4 januari 2021

Ben jij creatief en kun je niet wachten tot je weer een leuke workshop kunt doen? Dan heb ik een leuke tip voor jou. Vandaag gaan we de thuisworkshop Schilderen van een dier op hout doen. 

Kun je nog herinneren dat ik de workshop het schilderen van een Veluwe-dier op hout heb gedaan? Door corona moest het bedrijf – Schilderen en meer – die dit soort workshops verzorgt tijdelijk stoppen met het geven van fysieke workshops. Om toch creatief bezig te blijven, hebben ze het concept Thuisworkshop ontwikkeld. Je krijgt een volledig pakket om zelf thuis een mooi geschilderd paneel te maken. Zo kun je thuis creatief aan de slag. Hoe leuk is dat!

Toen ik werd gevraagd om zo’n thuisworkshop uit te proberen, aarzelde ik vanzelfsprekend geen moment… 

Giveaway Thuisworkshop schilderen dier

Zoals je hierboven al las, krijg je met een thuisworkshop een volledig pakket om zelf een mooi geschilderd paneel thuis te maken. Je kunt uit verschillende dieren kiezen. Kosten: € 35,- exclusief verzendkosten. Het pakket bestaat uit een steigerhouten paneel, een werkomschrijving die je stap-voor-stap door het proces heen leidt, verduidelijkt met foto’s, kwasten, verf en meer!

Giveaway Thuisworkshop schilderen dier

Zoals je kunt zien, koos ik voor de de Schotse hooglander. Het dier was al vooropgezet in potlood op het hout. Na het uitpakken en klaarzetten van de spullen, ging ik aan de slag. Het is echt heel simpel, zeker met het duidelijke stappenplan. Het stappenplan is inclusief foto’s zodat je kunt zien wat er bedoeld wordt. Ook vind je op het YouTube-kanaal van Schilderen en meer lesfilmpjes die je helpen een mooi resultaat te krijgen! Iedereen kan het, bij mij is het zelfs gelukt, dus jij kan het ook!

Give-away Thuisworkshop schilderen dier

Volg mij ook op Instagram, Facebook en Pinterest!

Geef een reactie

Previous Post Next Post