Blog post

Giveaway | Lanterfant poef

26 oktober 2018

GIVEAWAY GESLOTEN Herinneren jullie die leuke giveaway met de loungebank van Lanterfant nog? Vandaag mag ik namens dit toffe merk weer een leuk item om te lanterfanten, weggeven. Doe je mee? Lees dan verder! 

Lanterfant®, het meest hippe Nederlandse merk voor jouw tuin én interieur. Want sinds kort verkoopt dit bedrijf naast toffe tuinmeubelen ook allerlei leuke items voor het interieur. Of je nu op zoek bent naar een leuke spiegel, hippe lamp of handige bijzettafel, Lanterfant has it all! Ik zou zeggen, neem eens een kijkje in de webshop.

Met de winter in aantocht (ja, hij komt echt hoor!) vond ik het tijd om ons interieur winterproof te maken. Toen ik onlangs een bezoekje aan de nieuwe showroom van Lanterfant bracht, waar ook het hele indoor assortiment stond, wilde ik dus echt alles meenemen! Dit paste namelijk zo goed met wat ik in mijn hoofd had. Zo wilde ik graag meer zwart in ons interieur… Dus even geen witte tafeltjes meer… lekker warme kleedjes, kussens en dekentjes om in weg te kruipen. En tadaaaa, sinds kort woont dus de salontafel genaamd Jos, met een zwart & marmer-look, een paar leuke fluffy kussens en een handgemaakte gebreide poef genaamd Tom van Lanterfant bij ons. Het staat echt tof, vind je niet. Met slechts een paar items, meteen een compleet andere, winterproof look.

En, ik kondigde het al aan het begin van deze post aan. In het kader dat je altijd ruimte voor een leuke poef hebt, mag ik een exemplaar van de poef Tom (t.w.v. € 79) weggeven! Hoe leuk is dat? Alle informatie hoe je meedoet, vind je onderaan dit bericht. Het is echt heel makkelijk!

Giveaway - Lanterfant - live love interior

Lanterfant Poef Tom

De poef Tom winnen?

De poef Tom is in vier kleuren beschikbaar: asgrijs, donkergrijs, grijs en ivoor, handgemaakt en van echt wol! Om deze toffe poef te winnen:

  1. Volg in ieder geval het Instagram-account van @Lanterfant_eu en @Liveloveinterior.
    (Heb je geen Instagram, volg dan de Facebook-pagina van Lanterfant en Live love interior.)
  2. Reageer onder de actiepost op Instagram/Facebook waar in jouw huis deze poef perfect zou staan en tag minimaal 2 anderen die dit niet mogen missen.

That’s it!

Voor een extra winkans kan je één van deze foto’s delen met de hashtag #lanterfantwithliveloveinterior.

Meedoen kan t/m 9 november 2018.

Doe je ook mee?
XOXO Bianca

Geef een reactie

Previous Post Next Post