Blog post

Giveaway | Poster voor aan de muur

8 januari 2020

Nu het nieuwe jaar is begonnen, is het tijd om je interieur een make-over te geven. Om je hierbij te helpen, mag ik een poster naar keuze van Photowall weggeven!

Giveaway posters Photowall - Live love interior

Ken jij het te leuke bedrijf Photowall uit Zweden al? Een tijd geleden ontdekte ik de Instagramfeed van dit bedrijf. Als je op zoek bent naar leuke wanddecoratie, dan ben je bij Photowall aan het juiste adres. Wil je je een of meerdere muren in je woonkamer, slaapkamer of je kantoor een nieuwe look geven, neem dan een kijkje in hun webshop. In de webshop van Photowall vind je behang, canvas prints en posters in alle soorten en maten. Naast duizenden voorgeselecteerde motieven kun je ook een eigen afbeelding uploaden en hier eigen behang, een eigen canvas of een eigen poster van laten maken. Hoe leuk is dat!

Ook at mi casa hangt er inmiddels een poster aan de muur! Ik koos na lang wikken en wegen voor een bestaand motief. Het was behoorlijk lastig kan ik je vertellen, WoW wat een keuze heb je in de webshop en wat een leuke posters. Alle posters worden trouwens on demand gemaakt en zijn van hoogwaardig materiaal.

En… ik kondigde het in het begin van deze post al aan… Ik mag een poster naar keuze weggeven! Altijd leuk om je interieur een make-over te geven nu de kerstboom weer veilig is opgeborgen!


Een poster naar keuze van Photowall winnen?

Om mee te doen:

  1. Volg in ieder geval het Instagram-account van Photowall en @Liveloveinterior.
    (Heb je geen Instagram, volg dan de Facebook-pagina van Photowall en Live love interior.)
  2. Reageer onder de actiepost op Instagram/Facebook waar jij een leuke poster zou willen ophangen.

DEZE GIVEAWAY IS GESLOTEN!

Dat is alles!

XOXO Bianca

*Deze blogpost is in samenwerking met Photowall tot stand gekomen. 

Geef een reactie

Previous Post Next Post