Winnaar | Lanterfant loungebank

4 juni 2018

200+ reacties en talloze likes verder. Ik heb het over de winactie met Lanterfant. Wat was het leuk om een te gekke loungebank weg te mogen geven. Vandaag ein-de-lijk de winnaar. Lees snel verder!

Het heeft iets langer geduurd dan normaal, ik heb namelijk sinds vorige week te kampen met vreselijke rugpijn, waardoor ik dagen plat heb gelegen. Dank jullie wel voor alle beterschapswensen!

Maar daar gaat deze blogpost natuurlijk niet over. We gaan de winnaar van de giveaway bekend maken. Allereerst wil ik iedereen hartelijk bedanken voor het meedoen, alle likes, reacties en volgers. Je hoopt het altijd, maar ik had niet verwacht dat het er zoveel zouden zijn. #happy

Check de webshop van Lanterfant! 
Heb je niet gewonnen, niet getreurd! De loungebank Liv is voor een heel vriendelijk prijsje van € 299 in de webshop van Lanterfant te bestellen. Check ook zeker hun overige assortiment, want ze hebben zulke gave spullen. Persoonlijke favorieten naast de Liv zijn bijvoorbeeld: Bente, Roos, Fred, Joris, Cees…. Je weet ik ben fan!

The winner
Goed en dan nu terug naar de winnaar… Alle namen zijn ingevoerd in een online lotingstool. Lanterfant Liv loungebank - Live love interior

De winnaar van de loungebank Liv van Lanterfant is…. xsamanthavk!

Van harte gefeliciteerd! Neem je contact met mij op via info@liveloveinterior.nl.
Voor alle anderen: houd Live love interior en mijn social media kanalen in de gaten. De volgende giveaway will be coming soon. Binnenkort meer!

Geef een reactie

Previous Post Next Post