Blog post

Shopping | Back to work blog box

8 november 2021

Deze tips moet ik echt met jullie delen. Onlangs ontving ik van rvg media & impact de Back to work – Blogbox. Deze blogbox staat in het teken van producten die je echt nodig hebt om je werkdag aangenamer en makkelijker te maken. Check it out!

Wie mij al langer volgt, weet dat ik in het dagelijks leven marketing- en social media specialiste / senior marketeer ben. Ik werk sinds een tijdje weer deels op kantoor en nog deels thuis. Ik kan je zeggen: deze items komen stuk voor stuk van pas! 

Reisenthel paraplu - Live love interior

Paraplu Reisenthel & Knirps

Let’s go to work met deze paraplu van Reisenthel & Knirps. Een must als je in Nederland woont en werkt. Want je weet: het kan maar zo gaan regenen. Bijvoorbeeld net wanneer je naar je werk gaat. En om een hele dag met een nat pak te zitten, nee, dank je! Knirps is al decennia lang marktleider in paraplu’s. Dit najaar slaan Reisenthel en Knirps de handen in één. Met als resultaat zoveel méér dan een paraplu. Het is een combinatie van de Reisenthel stijl en duurzaamheid met de bekende Knirps technologie. De paraplu’s zijn smal, lichtgewicht, duurzaam – want gemaakt van gerecycled PET materiaal, kunnen tegen een stootje en zijn super fashionable.

Laptopcase Caselogic - Live love interior

Laptopcase van Caselogic

Check deze laptoptas van Case Logic! Superhandig om je laptop van en naar het werk te nemen. Niet alleen heeft deze tas een eigentijds ontwerp, ook heeft het meerdere vakken met ritssluitingen. Zo kan ik mijn lunch, notities en andere spullen makkelijk meenemen. 

Curver vershouddozen - Live love interior

Curver vershouddozen

Voordat je van huis vertrekt, don’t forget your lunch! De vershouddozen van Curver zijn hiervoor ideaal. Ik neem altijd lunch mee naar het werk. Mijn routine is eigenlijk altijd hetzelfde: ’s ochtends havermout met banaan en qua lunch twee sneetjes brood. Uiteraard zijn de vershouddozen van Curver ook perfect om een andere lekkere maaltijd mee te nemen. De vershouddozen zijn 100% lucht- en waterdicht dankzij een beveiligde sluiting met geïntegreerde seal en zijn geschikt voor gebruik in de magnetron en vaatwasser.

Nedis koptelefoon - Live love interior

Koptelefoon van Nedis

Een video beoordelen, een webinar volgen, dit doe ik met behulp van een koptelefoon. Zo kan ik me echt even 110% focussen en ben ik niemand tot last. De Nedis® Bluetooth® 5.0 over-ear-koptelefoon met ondersteuning voor spraakbesturing blijkt hiervoor een uitkomst! Deze koptelefoon heeft een gebruiksduur van maximaal 20 uur en kan ook worden gebruikt met de meegeleverde audiokabel. Bovendien is deze ook te gebruiken met Google Assistant en Siri.

Bambook - Live love interior

Last, but definitely not least: het schrijfblok van BamBook

Yep, ik ben echt van het maken van notities. Ik heb kladblokken vol met hersenspinsels en aantekeningen. Hey, hallo schrijfblok van BamBook, wat ben jij handig, zeg! Met BamBook kun je namelijk blijven schrijven, maar ook eenvoudig irrelevante notities wissen en het notitieblok opnieuw gebruiken. Aantekeningen die je wilt bewaren, sla je op via de app van BamBook en de rest wis je. Dit geeft je een opgeruimd hoofd, meer ruimte in je kast en het is goed voor het milieu! Win, win, win, dus… De uitwisbare BamBook Deskbook is nu al onmisbaar tijdens mijn werkdag!  

Wat is voor jou onmisbaar in een fijne werkweek? Deel het hieronder!

XOXO

Volg mij op Instagram, Facebook en Pinterest!

Geef een reactie

Previous Post Next Post