Blog post

Shopping l Zomer blogbox

11 juli 2021

Met het treurige weer dit voorjaar en alle corona maatregelen, ben ik blij dat het zomer is! Net voor onze trip naar Mallorca ontving ik van rvg media & impact de zomer BlogBox. Kijk je mee?

Wat een timing! De zomer is net begonnen. Deze zomer blogbox is vol met dingen die onmisbaar zijn om er thuis een heerlijke tijd van te maken.

Kaya Sieraden - Live love interior

Kaya sieraden

Kleren en accessoires maken de vrouw. Een zomerse outfit maak je compleet met een ketting van KAYA Sieraden. Check de populaire Olivia ketting met initialen. De ketting is verkrijgbaar in het zilver, goud en rosé goud en daarnaast ook verschillend in uitvoering: Jasseron fijn & grof, box en bolletjes.

Micmagbas - Live love interio

Micmagbags

Ga je erop uit? Je telefoon en portemonnee neem je mee in deze clutch van Micmacbags. Hoe leuk is dit: de polsband op de voorzijde is verwisselbaar. Kies uit het ontwerp met print dat doet denken aan een vriendschapsbandje óf de lederen band in dezelfde kleur als je tas. Beide banden worden meegeleverd. Wat is jouw favoriete stijl?

Throw burrito - Live love interior

Throw throw burrito

Alleen de naam al is hilarisch! Zo is dit familiespel van Asmodee ook echt. Spaar kaarten, verdien punten en gooi de speelgoed burrito’s in een burrito gevecht naar elkaar. Perfect voor die lange zomeravond in de tuin of een dagje op het strand.

Denksport - Live love interior

Denksport puzzelboeken

Heerlijk op vakantie en om alleen in de tuin te doen! De puzzelboeken van Denksport. Er is voor ieder wat wils: een logikwis, een divers puzzelboek tot het Sudokuboek voor de echte cijfergeeks onder ons. Voor wie niet weet wat een logikwis is. Het woord zegt het eigenlijk al. Dit is een puzzel die je stap voor stap oplost door de aanwijzingen te combineren. In het ultieme puzzelboek vind je echt puzzelpareltjes in alle soorten en maten en op verschillende niveaus. Liever een sudoku? Die is er ook voor de liefhebber. 

Tafelzeilonline.com - Live love interior

Tafelzeilonline.com

Het avondeten tijdens de zomerse avonden wordt uiteraard bereid op de BBQ. Met een tafelzeil, tafelkleed of de placemats van TafelzeilOnline.com maak je er in mum van tijd een sfeervolle tafel van, die ook gewoon kan blijven liggen. De te gekke tafelkleden kunnen zelfs in de wasmachine gewassen worden. Ik ga er snel één bestellen!

HG - Live love interior

HG

En als we klaar zijn met barbecue’en, is het tijd voor een minder leuk klusje, namelijk het schoonmaken. Dit doe je met de schoonmaakproducten van HG. Toevallig heb ik onlangs het schoonmaakmiddel voor de airfryer uitgeprobeerd. Heb je echt hardnekkige vlekken, dan moet je deze de schoonmaakmiddelen van HG hebben. Je begrijpt het al, onze airfryer is weer spik en span!

Dit was het! Ik ben heel benieuwd of jij ook nog een leuke tip voor mij hebt. Welk product is voor jou onmisbaar deze zomer?

XOXO

Volg mij ook op Instagram, Facebook en Pinterest!

Geef een reactie

Previous Post Next Post