Blog post

Shopping tip | 123.jaloezie.nl voor je raambekleding

8 november 2020

Het kiezen van raambekleding kan erg lastig zijn. Wij hebben hier bijna 2,5 jaar over gedaan… maar de kogel is door de kerk. Eindelijk! Ik was altijd al fan van jaloezieën en dit ben ik nu helemaal met mijn op maat jaloezieën van 123jaloezie.nl.

Raambekleding 123jaloezie.nl - Live love interiorIedereen die gaat verhuizen, moet op een bepaald moment nadenken over raambekleding. Wat wil je? Gordijnen, jaloezieën, schutters, rolgordijnen, de keuze is reuze. Wanneer je zoveel mogelijk licht wilt, maar ook gesteld bent op je privacy, wordt het nog lastiger!

Toen wij hier kwamen wonen, wilde ik graag houten jaloezieën. Lekker modern, het past fantastisch bij de Scandinavische woonstijl, ze laten genoeg licht door en bieden toch privacy. Maar wat bleek? Bij een groot deel van de ramen dienden er op maat jaloezieën te worden ingemeten. De standaardmaten passen niet of zijn te klein. Een kostbare zaak leek me, dus dit werd op de langere baan geschoven.

123jaloezie.nl

Totdat we een tijdje geleden door familie op het bedrijf 123jaloezie.nl werden gewezen. Ken jij dit bedrijf al? 123jaloezie.nl biedt een groot assortiment houten, bamboe, pvc en aluminium jaloezieën met de laagste prijsgarante. Alle jaloezieën worden op maat gemaakt en zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Ook het inmeten is heel gemakkelijk, dit doe je zelf. Nadat mijn schoonouders houten jaloezieën hadden besteld, was ik overtuigd: ze zijn echt heel mooi, netjes afgewerkt en passen perfect. En dit alles voor een betaalbare prijs.

Natuurlijk is het lastig om vanaf een beeldscherm de juiste kleur te bepalen, het is daarom mogelijk om gratis samples te bestellen. Superhandig! Dit kwam namelijk goed uit voor de jaloezien bij onze antraciete kozijnen in onze woonkamer. Zo bepaalden we eenvoudig de juiste kleur. Ook persoonlijke wensen qua ladderband, zijgeleiding, maar ook de positie van het optrekken en tuimelen, bepaal je allemaal zelf. Dit geef je allemaal bij je bestelling aan.

Helemaal handig: voor het inmeten is het niet nodig dat er iemand langskomt. Je kunt dit met de handige en duidelijke meetinstructie gemakkelijk zelf. Een kind kan de was doen, echt waar!

Shopping tip 123jaloezie.nl

Nieuwe raambekleding

Dus, het zal je niet verbazen. Eindelijk hebben wij perfect passende raambekleding in onze woonkamer, de logeerkamer, de slaapkamer en zelfs in onze nieuwe badkamer!

Wat voor raambekleding heb jij in jouw huis?

Volg mij ook op Instagram, Facebook en Pinterest!

*Deze blogpost is in samenwerking met 123jaloezie.nl tot stand gekomen. 

Geef een reactie

Previous Post Next Post