Blog post

Umodu meubels heeft jouw hulp nodig! Doe je mee?

7 februari 2020

Dit is voor alle onhandige interieurlovers! De hippe meubels van Umodu zet je in elkaar met je handen, zonder gereedschap! Om de eerste meubels te bekostigen heeft Umodu een crowfundingsactie gestart! Doe je mee?

Kastzijkant - Umodu - Live love interior
Wat een leuk initiatief is Umodu! Dit initiatief verdient een vliegende start, ofwel dat de eerste batch meubels in productie kunnen worden genomen. Deze meubels passen niet alleen fantastisch in een Scandinavisch of industrieel interieur, het is toegankelijk, hip en ook low-budget.

Op maat gemaakte meubels is een kostbare zaak. Maar met Umodu niet meer. Met de zogenaamde Umodu connectors maak je eigenhandig op maat gemaakte meubels. Superhandig als je net een kastje of tafeltje nodig van ander formaat nodig hebt dan die standaardmaat bij een reguliere winkel. Heb je na een tijdje zin om de boel om te gooien of ga je verhuizen? Geen probleem, de meubels van Umodu kunnen hergebruikt worden. Ofwel je kunt het meubelstuk door de connectors aanpassen, hoe je wilt en wanneer je wilt.


Ander pluspunt: voor dit alles heb je geen gereedschap nodig. Je zet de Umodu-meubels met je handen in elkaar. Ideaal als je niet heel handig bent. Umodu heeft twee verschillende connectors in het assortiment: een ‘normal’ connector en een ‘back wall’ connector. De connectors zijn gemaakt van 2 mm dik staal met een beschermende poedercoating in de kleuren zwart of wit. Het plan is om in de toekomst andere kleurtjes, connectors met wieltjes, met scharnieren of in een andere hoek dan 90 graden aan het assortiment toe te voegen.

Kast planten - Umodu - Live love interior
Ben jij ook enthousiast?

Help dan mee om dit initiatief een vliegende start te geven!

Met behulp van een crowdfundingsactie (via Kickstarter) wil initiatiefnemer Milan Bolweg genoeg geld op halen om de eerste batch connectors (meubels) te financieren en een basis te leggen voor de toekomst. Het doel is € 35.000. Inmiddels staat de teller al bijna op €6.000. We can do it together!

Om Umodu te introduceren biedt men acht verschillende zogenaamde rewards aan op Kickstarter.com. Zo zijn er drie rewards, bestaande uit alleen de Umodu connectors, waarmee de koper zelf een meubel kan ontwerpen. De koper dient hiervoor alleen nog het 18 mm plaatmateriaal aan te schaffen. De andere vier rewards zijn vooraf samengestelde sets waarmee verschillende meubelstukken kunnen worden gemaakt. De sets bestaan uit de Umodu connectors en op maat gezaagd plaatmateriaal. Last, but zeker not least, is er ook nog de limited edition de golden reward met gouden connectors.

Vind je dit initiatief leuk, maar heb je geen budget? Geen probleem… ook jij kan een bijdrage leveren door dit initiatief via jouw social media kanalen te promoten!

De kickstarter van Umodu is live tot 29 februari 2020. Meer informatie via Kickstarter.

Gold connector- Umodu - Live love interior

2 Comments

Geef een reactie

Previous Post Next Post